Example for event

  0
  3830

  O nama

  Kalemegdanska terasaRestoran Kalemegdanska terasa se nalazi u najlepšem delu Beograda, na Kalemegdanu, potpuno uklopljen u ambijent tvrđave iz trinaestog veka. Skriven u mirnom kraju sa kog se vide znamenitosti Beograda i zoološki vrt, naš restoran menja se od svetlog i neformalnog tokom dana, pa sve do elegantnog i romantičnog u večernjim satima. Ako ste gost Beograda, Kalemegdanska terasa je mesto odakle možete započeti ali i završiti upoznavanje grada.

  Za vreme turske vlasti u Beogradu, Kalemegdan (turski kale-tvrđava i megdan – polje) je delio tvrđavu od varoši. Turci su ga nazivali Fikir bajir- breg za razmišljanje. Danas je na tom mestu Kalemegdanska terasa, vaš savršen izbor za uživanje u spoju istorije i modernog duha.

  U restoranu Kalemagdanska terasa možete naći širok asortiman domaćih, Italijanskih, Hrvatskih, Francuskih i Makedonskih vina…

  Svako veče očekuje vas živa muzika vrsnih muzičara uz koje ćete doživeti nezaboravne opuštajuće trenutke.

  Kapacitet

  Ukoliko ste raspoloženi za ručak možete sesti u klimatizovanu salu koja ima 100 mesta ili na terasu sa 150 mesta sa koje se pruža najlepši pogled na Dunav. Ako želite samo da se osvežite uz piće uživaćete u bašti kafea Tvrđava ili Jakšićevoj kuli u zimskom periodu, koji su u sklopu našeg restorana.

  Banketi

  Za vas organizujemo sve vrste proslava, koktela, prijema , promocija i venčanja.

  Radno vreme

  Očekujemo vas sedam dana u nedelji od 12 do 01 časova.

  Za sve dodatne informacije pozovite nas biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo!

  SHARE
  Previous articleExample
  Next articleWhat is a green meeting?
  Avatar
  Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.