CENTRALNI TURISTIČKI DOGAĐAJ: 45. SAJAM TURIZMA OD 22. DO 25. FEBRUARA 2024.

0
269
Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, održaće se od 22. do 25. februara 2024. godine na Beogradskom sajmu.

Pod sloganom Avantura počinje ovde! biće promovisane nove destinacije, first minute ponude, domaći i inostrani smeštajni kapaciteti, turstičke regije i atrakcije. Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, first minute ponude i paketa sa mnoštvom pogodnosti, Sajam turizma je za posetioce, putnike i turiste već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi.

Sajam turizma u Beogradi igra ključnu ulogu u promovisanju aranžmana i mogućnosti za putovanja, privlačenju posetilaca i putnika ka novim destinacijama, ali i podsticanju ekonomske aktivnosti koja se odvija tokom sajamskih dana i reflektuje na čitavu turističku godinu.

I ove godine posetioci će iz velike ponude moći da izaberu prema svojim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikende na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…

Pod okriljem Sajma turizma održaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA koji će okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti vezanih za ove delatnosti – proizvodnje i prodaje hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opreme za kuhinje, restorane i barove, distributere posteljina i peškira, sredstava za čišćenje, proizvođače hrane i pića i dr.

Ovaj veliki multimedijalni događaj svim učesnicima i posetiocima pružiće networking i poslovne kontakte za mogućnost upoznavanja, umrežavanja i uspostavljanja poslovnih odnosa i partnerstva za dalju saradnju.

Predstojeći Sajam turizma nastaviće da sprovodi edukaciju i jača svest o turističkim mogućnostima, podiže ekonomsku aktivnost ove privredne grane i podstiče lokalnu ekonomiju, posebno pozicionirajući Srbiju i njene turističke kapacitete, kroz prezentacije, degustacije i demonstracije lokalne kulture, hrane i tradicije,

Svi ovi aspekti zajedno čine Sajam turizma na Beogradskom sajmu najvažnijim godišnjim događajem u promociji, razvoju i unapređenju turističke industrije regiona.

SHARE
Previous articleHotel brand Hyatt opens the first hotel in Croatia
Miona Milic
More than 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.